SsangYong Tivoli nu ook met 1.2 turbomotor beschikbaar in Nederland

 ​ ​ ​ ​ ​

  • Efficiënte driecilinder motor met een vermogen van 128pk en een koppel van 230 Nm
  • Beschikbaar vanaf € 23.088
  • Officiële première voor het grote publiek op 13 mei op het SsangYong YouTube-kanaal

 

De SsangYong Tivoli verbreedt zijn motorengamma. Naast de krachtigere 1.5 benzine en de 1.6 diesel motor vinden we nu een zuinigere en milieuvriendelijkere 1.2 turbo in het vooronder (Euro6-Temp), de eerste driecilinder in het SsangYong gamma, met een gemiddeld verbruik van 5.9 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van € 135g/k. Deze Tivoli met voorwielaandrijving beschikt over een manuele 6-versnellingsbak.

Ook de uitgebreide standaard veiligheidssystemen zijn interessant : reeds vanaf de basisversie vinden we automatische noodremhulp, actieve rijstrookassistentie, verkeersbordendetectie, wegrijhulp op helling en vermoeidheidsdetectie.

Op woensdag 13 mei om 15u CEST wordt ​ deze wagen in première voorgesteld aan het grote publiek op het YouTube kanaal van SsangYong Motor Company (SYMC) https://www.youtube.com/SsangYongGlobal . Er is bovendien een Tivoli te winnen !

Met een vanaf-prijs van € 23.088 en zijn 5 jaar garantie of 100.000 km verbetert deze wagen zijn gunstige prijs/kwaliteit/uitrustingsverhouding nog maar eens en wordt hij zo een van de voordeligste SUV’s op de markt. Vanaf nu verkrijgbaar bij de SsangYong-dealer.

Naar de salesbrochure

Naar de prijslijst

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SsangYong Motors Middle Europe


SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  Grand Tivoli, maar ook de pick-up Musso en recentelijk de eerste elektrische wagen : de Korando e-Motion.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

Contact

Pierstraat 229 2550 Kontich

+32 3 450 04 00

[email protected]

www.ssangyong.be