SsangYong Tivoli : VAB-Gezinswagen van het Jaar 2016

De 29ste editie van de VAB-Gezinswagenverkiezing was opnieuw zeer boeiend.

 

Het recordaantal van 36 deelnemende auto’s vormde een hele kluif voor de jury van 25 autojournalisten en 78 gezinnen. Na uitgebreide testritten kozen zij in drie categorieën de ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’.

Categorie 1, tot 18.500 euro

In de eerste categorie hebben we een verrassende winnaar: een compacte SUV die erg veel ruimte biedt voor zijn prijs. Aan de top drie merk je dat de gezinnen dit jaar hebben gekozen voor ruimte, comfort en afwerking. Het werd wel heel spannend: de winnaar won met slechts één punt verschil.

1ste plaats: SsangYong Tivoli met 149 punten

Wat vonden de gezinnen?

  • “Een ruime en zuinige wagen met een prettige rijervaring en een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  • “De verrassing van de dag: een aparte verschijning, veel beenruimte achteraan, goede motor en een zeer mooi interieur!”

Wat vonden de autojournalisten?

  • “Leuke look, biedt erg veel ruimte voor een fair tarief.”

  • “Een zeer overtuigende en vernieuwende wagen die veel te bieden heeft met z’n ruime koffer, hoge rijpositie en 5 jaar garantie.”

 

2de plaats: Skoda Fabia Combi met 148 punten

Een ruime gezinswagen met een prettige rijervaring en een mooie afwerking.  

 

3de plaats: Hyundai i20 met 110 punten

Een mooie, knap afgewerkte auto met een vinnige benzinemotor, veel opties en een goede zithouding.

 

 

Meer info over SsangYong en Tivoli : www.ssangyong.be.presscorner.eu

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SsangYong Motors Middle Europe


SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  Grand Tivoli, maar ook de pick-up Musso en recentelijk de eerste elektrische wagen : de Korando e-Motion.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

Contact

Pierstraat 229 2550 Kontich

+32 3 450 04 00

[email protected]

www.ssangyong.be