SSANGYONG PRESENTEERT XAVL MID-SIZE SUV CONCEPT IN GENEVE

SsangYong Motor Company, (CEO, Johng-sik Choi; www.smotor.com/en) onthult het XAVL concept – the eXciting Authentic Vehicle Long SUV – tijdens de International Geneva Motor Show 2017.

XAVL is een verdere evolutie van het XAV concept dat in 2015 gepresenteerd werd in Frankfurt. Deze XAVL, die geïnspireerd werd door het klassiek Korando model uit 1990, is een stoere, mannelijke SUV, die modern gebruiksgemak combineert met de veelzijdigheid van een MPV.

Naast zijn 7 comfortabele zitplaatsen en een ruim interieur biedt de XAVL een gebruiksvriendelijke interface, waaronder geconnecteerde technologie en een digitale display.

Deze XAVL is eveneens uitgerust met nieuwe technologieen voor bescherming van voetgangers en voor de bestuurder en passagiers, en wordt aangedreven door zowel propere diesel- als benzinemotoren.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SsangYong Motors Middle Europe


SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  Grand Tivoli, maar ook de pick-up Musso en recentelijk de eerste elektrische wagen : de Korando e-Motion.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

Contact

Pierstraat 229 2550 Kontich

+32 3 450 04 00

[email protected]

www.ssangyong.be