SsangYong op het autosalon in Brussel.

 

 

Beste journalist,

Allereerst onze allerbeste wensen voor 2017 !

Hierbij wensen wij u uit te nodigen om zeker de SsangYong stand in paleis 9 te bezoeken, en wel om de volgende reden :

  • U vindt er de gezinswagen van het jaar, de SsangYong XLV, waarmee SsangYong voor het tweede jaar op rij met deze titel aan de haal gaat. Vorig jaar viel dit te beurt aan de Tivoli

  • Dit jaar steeg de verkoop van ons merk in Belgie met 27%, voornamelijk te danken aan de goede verkoopsresultaten van de Tivoli.

  • Daarnaast vindt u er ook de nieuwe sensatie in de autosport terug : De SRX-cup. In november werd deze nieuwe raceformule voorgesteld, waarbij we in een monomerk cup met de Actyon Sports pick up’s gaan racen in het belgische kampioenschap Rally-cross en er verplicht met een passagier gaat gereden worden. Ssangyong Motors Middle Europe gaat hiervoor in zee met Zelos en Pauwels Motorsport. Sensatie verzekerd ! Bovendien kunnen de bezoekers op de stand een deelname aan een race winnen !!!

Meer info en foto's vindt u op www.ssangyong.be.presscorner.eu

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen !

Met vriendelijke groeten,

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SsangYong Motors Middle Europe


SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  Grand Tivoli, maar ook de pick-up Musso en recentelijk de eerste elektrische wagen : de Korando e-Motion.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

Contact

Pierstraat 229 2550 Kontich

+32 3 450 04 00

[email protected]

www.ssangyong.be