SsangYong en Wind & Watersport Vlaanderen slaan de handen in elkaar.

SsangYong en Wind & Watersport Vlaanderen slaan de handen in elkaar.

 SsangYong en Wind & Watersport Vlaanderen (WWSV) gaan samen in zee.

WWSV is de unisportfederatie voor zeilen, surfen, zeilwagenrijden en daaraan verwante sporten in Vlaanderen. Sport Vlaanderen erkent Wind en Watersport Vlaanderen als enige unisportfederatie categorie A voor de Surf- en Zeilsport in Vlaanderen.

SsangYong is sinds lang gespecialiseerd in SUV’s en pick-ups. Het merk koppelt sterke offroad-prestaties en veel comfort aan een stoere look en een niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: de geknipte autopartner voor Wind & Watersport Vlaanderen.

Er werd gekozen voor de gloednieuwe “Musso”. Deze neushoorn is een authentieke pick-up die gebruiksgemak en luxe combineert. Een ideale alleskunner voor zeilers, surfers en andere watersporters.

Over SsangYong Motors Middle Europe

OVER SSANGYONG MOTOR COMPANY

Datum: December 2018

SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  XLV, maar ook de pick-up Musso en de monovolume Rodius.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, de Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Sinds de opstart van de Europese verkoop in 1996 werden er meer dan 264.000 auto’s verkocht, wat de brede aantrekkingskracht van SsangYong-voertuigen demonstreert. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een recent opgericht Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

SsangYong Motors Middle Europe
Satenrozen 8
2550 Kontich