Het groene alternatief : De SsangYong XLV met CNG voor € 19490 !

CNG, beter bekend als aardgas, is een zéér interessante alternatieve brandstof, die bovendien fiscaal wordt aangemoedigd door vadertje staat. Zo betaalt de fiere eigenaar van een nieuw voertuig op CNG geen BIV, en bovendien in Vlaanderen geen jaarlijkse rijtaks tot 2020. Een mooie besparing waarmee u andere leuke dingen in het leven kan doen. ​ ​

Rijden op CNG heeft nog voordelen : Zo wordt ons milieu een heel pak minder belast, én betaalt u minder per kilometer aan de pomp. ​ Tot vorig jaar was het echter niet eenvoudig om een tankstation te vinden dat CNG aanbood. Ondertussen is ook dat probleem opgelost, want het DATS-netwerk van de Colruyt groep heeft ondertussen een heel CNG netwerk uitgebouwd. Andere brandstofmaatschappijen volgen…. ​

Ook de invoerders doen het nodige om CNG te promoten. Zo heeft SsangYong een toch wel ​ heel aantrekkelijke actie. SsangYong is het derde Koreaanse merk op de Belgische markt dat sinds 2010 wordt ingevoerd door de Alcopa-groep, (groep Moorkens) die ook invoerder zijn voor Hyundai, Isuzu en Suzuki. Zij bieden de XLV aan op CNG voor een prijs van €19490, all-in.

Deze XLV is een SUV, met een 1.6 benzinemotor van 128 pk, die in 2017 door VAB werd verkozen als gezinswagen van het jaar, en die bovendien 5 jaar garantie heeft ! ​

Een waardig alternatief voor de gevestigde waarden……

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SsangYong Motors Middle Europe


SsangYong Motor Company zag in 1954 het levenslicht als gespecialiseerde terreinwagenbouwer en is daarmee de oudste autofabrikant van Korea. De voorbije 60 jaar is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler met een volledig gamma SUV’s en vrijetijdsvoertuigen.

Vandaag omvat het gamma modellen als de Rexton, Korando, Tivoli en  Grand Tivoli, maar ook de pick-up Musso en recentelijk de eerste elektrische wagen : de Korando e-Motion.

SsangYong Motor Company breidt zijn internationale aanwezigheid uit met een klantgericht management als hoeksteen. Het bedrijf brengt zijn SUV’s aan de man via 1.650verkooppunten verspreid in 115 landen. Na West-Europa en Zuid-Amerika zette het merk ook voet aan wal in groeilanden als China en India. SsangYong boort vandaag ook nieuwe markten aan in Centraal-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

In Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) –de voormalige Sovjetunie – kan SsangYong rekenen op een distributienet van zo’n 700 dealers in 32 landen, waaronder de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ondersteunt zijn aanwezigheid met een Europees onderdelendistributiecentrum in Nederland en een Europees hoofdkwartier in Frankfurt, dat de snelgroeiende activiteiten van het merk in Europa actief ondersteunt.

Voor bijkomende informatie over SsangYong en zijn producten kunt u surfen naar http://www.smotor.com/en.

Contact

Pierstraat 229 2550 Kontich

+32 3 450 04 00

[email protected]

www.ssangyong.be